Evenemang

MusicCenter Skara har stor och lång erfarenhet att att genomföra arrangemang av olika slag. Vi arbetar ofta med företagsarrangemang där vi skräddarsyr arrangemangen utifrån kundens önskemål. Vi tillhandahåller helhetslösningar inom projektledning, ljud, ljus, underhållning, inramningar och dekorationer. Vi har en flexibel och effektiv organisation och inga uppdrag är för stora, eller för små, för oss.

Skara Idrottsgala

Skara Idrottsgala

I och med Idrottsgalan vill vi skapa ett evenemang där vi möts över åldrar och idrotter och lyfter våra duktiga idrottsutövare, ledare och eldsjälar i våra föreningar. Platsen är Idrottshallen och inramningen för galan blir högtidlig med en 3-rätters meny, konferencier, vita dukar och mycket underhållning.

Avsikten är att nå alla åldrar från junioren upp till pensionären.

Varmt välkomna på Idrottsgala i Skara!

Säljstart för biljetter 1dec 2015

Skarakvällarna

Skarakvällarna

Under konceptet "Sommar i Skara" sker en rad olika evenemang och aktiviteter i vår stad - under årets bästa månader. En av dessa är "Skarakvällarna".

Allsång, artister och folkfest mitt i Skara med fri entré. Följ oss på Facebook för att ta del av senaste nyheterna eller klicka på länken till sidan om Skarakvällarna nedan.

Skara Stadsfest

Skara Stadsfest

En festlig nyhet i Skara 2014 var Skara Stadsfest som gick av stapeln den 17 maj. Det blev en riktig folkfest som fortsatte 2015. Vi arrangerar åter Skara Stadsfest 2016.

Artister - Barnaktiviteter - STENALOPPET (Det nya stadsloppet)

Klicka på länkarna nedan för mer information.

Företagsevenemang

Företagsevenemang

Vi tillhandahåller allt från totala helhetslösningar (projektledning, artister, scen, tält, ljus, ljud, tekniker...) till ett trubadurframträdande.

Några av våra kunder är: Jula, Mekonomen, Exani, Lumber & Karle, 2Entertain, Next Skövde, Skara Kommun, Scandinavian Events, Rosers Salonger, Coop, Halmstadtravet, Sundbyholmstravet m.fl.